PROFIL

DESIM ELEKTRONIK
– KVALITET I AUTOMATIK

Desim Elektronik er etableret i 1978 og er et 100 procent dansk ejet selskab. Vi repræsenterer i dag nogle af de førende producenter af automatikkomponenter indenfor vore specialer:
Styring, regulering, sikkerhed og dataopsamling

SPÆNDVIDDE OG KVALITET
Vores produktfilosofi har været klar fra starten, – et leveringsprogram med spændvidde og kvalitet. Vi repræsenterer udelukkende fabrikker, hvor kvalitet og udvikling er i højsædet.

KUNDERNE
Kunderne er vore vigtigste samarbejdspartnere og vi lægger stor vægt på, at kunne rådgive og løse vanskelige og kvalitetskrævende opgaver. Kunderne skaffer os grundlaget for sammen med vore leverandører at udvikle produkter og løsninger.

SERVICE
Service er et nøgleord for os, vi sætter en ære i at opfylde vore kunders krav om at være en god og fleksibel samarbejdspartner.
Vore erfarne salgs- og produktmedarbejdere har alle teknisk baggrund og får endvidere god support fra vore leverandørers tekniske afdelinger.

HOVEDMÅLSÆTNING
Vi imødekommer det stadige krav om bedre og mere avancerede produkter i samarbejde med kunder og leverandører for derved at kunne leve op til vores hovedmålsætning: Kvalitet i automatik.